Hlavní obsah

Na cestách chtěli bydlet nazí, nakonec založili vlastní portál pro nudisty

Foto: Flickr

Nudismus inspiroval manžele k vytvoření speciálního rezervačního portálu.

Reklama

S mnoha spokojenými zákazníky přicházely i první myšlenky na založení specializovaného portálu výhradně pro nudisty.

Článek

Petri a Minna Karjalainenovi milovali nudismus, tak jako i tisíce Čechů, kteří každoročně s oblibou vyhledávají nudistické pláže. Pronajímali svůj byt na portálu Airbnb a snažili se přitom zvýšit povědomí o takzvaném „clothing optional” pobytu, volně přeloženo jako o pobytu, při němž si sami zvolíte, jestli budete v bytě chodit nazí, či oblečení. Možnost volby zaujala mnoho dalších nudistů a Karjalainenovy napadlo udělat speciální portál na pronájem nemovitostí jen pro nudisty.

Manželé Karjalainenovi praktikují nudismus už přes dvacet let, sami hodně cestovali a snažili se vyhledávat místa přímo pro nudisty, ale s postupem času došli k tomu, že pronajmout si byt, kde bude možné chodit bez oblečení, není rozhodně lehké. I díky této zkušenosti začali pronajímat vlastní byt na portálu Airbnb - s možností „clothing optional” pobytu. A zaznamenali velký úspěch, všímá si televize CNN.

S mnoha spokojenými zákazníky, kteří si jejich byt pronajali, přicházely i první myšlenky na založení specializovaného portálu výhradně pro nudisty.

Speciální web je stále ve startovacím módu, ale už má mnoho spokojených uživatelů. Na stránkách naturistbnb.com jsou stovky inzerátů lákajících zákazníky právě na možnost „nahého” pobytu.

Reklama

Související témata:

Doporučované