Hlavní obsah

Na chalupu do Bratislavy. Tohle je útěk do dětství moderátorky Adely Banášové

Ukázka z pořadu Moje místa s Adelou Banášovou-Vinczeovou. Premiéru můžete sledovat v pátek 29. června ve 20:00 na TV Seznam.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Moderátorka Českých lvů a show Česko Slovenská SuperStar patří nejen na Slovensku mezi špičky svého oboru. Adela Banášová-Vinczeová ale také napsala knížku, kterou sama ilustrovala, zpívá na turné Richarda Müllera a začala hrát amatérské divadlo. To všechno uvidíte v pořadu Moje místa.

Článek

V domě rodičů v Bratislavě prožila největší část života. A pracovala tady i jako servírka v čajovně provozované její maminkou. Dnes bydlí nedaleko. Když rodiče odjedou na dovolenou, chodí k nim zahradničit.

„Naši mají důmyslný systém na sbírání dešťové vody, takže když zalévám zeleninu konvemi, beru to jako výborný fitness,“ říká Adela.

V pořadu Moje místa uvidíte moderátorku Českých lvů a show Česko Slovenská SuperStar tak, jak ji neznáte.

Proč se s manželem Viktorem rozhodla hrát ochotnické divadlo v městečku Šaľa? Vadilo jí, že o deset let mladší Viktor ji nejdřív bral jako „zářez na pažbě“? A co s ní udělalo, když zpěvák Richard Müller přiznal, že ji miluje a napsal pro ni píseň?

Sledujte pořad Moje místa, v premiéře tento pátek od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? .

Reklama

Související témata:

Doporučované