Hlavní obsah

Na Euru jde Souček za postupem. Začínal v útoku a West Ham ho má na splátky

V Havlíčkově Brodě si za podíl na profitu ze Součkova přestupu dostaví sportovní areál. Podívejte se na video, co vše tam plánují.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Každá hvězda se někde narodila. Tomáše Součka vzývají nyní příznivci české reprezentace na Euru, West Hamu v Premier League, doma nejvíc slávisté. Ale doslova zlatým pokladem se stal i pro klub z Havlíčkova Brodu, kde začínal.

Článek

Necelých 43 milionů korun jako desetiprocentní podíl na přestupu Tomáše Součka z pražské Slavie do West Hamu, doputuje postupně do kasy FC Slovan Havlíčkův Brod.

„Lidé si myslí, že už ty peníze všechny máme. Ale West Ham platí Slavii ve třech splátkách. A když dostane něco Slavia, pošle příslušný podíl z těch peněz i nám,“ vysvětluje šéf klubu Pavel Mazánek v rozhovoru pro projekt Jedeme na Euro.

Co v klubu plánují s penězi udělat? Na jaké pozici Souček coby dítě hrával? Jindřicha Šídla navíc zajímalo, jestli má také nějaké špatné vlastnosti, když pořád všichni mluví o těch dobrých.

To všechno se dozvíte, když si pustíte video pod titulkem tohoto článku.

Na Euru Češi porazili v prvním utkání tým Skotska, v pátek se utkají s Chorvaty. A je téměř jisté, že Tomáš Souček bude opět u toho.

Reklama

Související témata:

Doporučované