Hlavní obsah

Na greenu jako v kuchyni u svíčkové. S Ilonou Csákovou netradičně nejen na golf

Ukázka z pořadu Moje místa s Ilonou Csákovou. Premiéru můžete sledovat v pátek 14. září od 20.00 hodin na celoplošné Televizi Seznam.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Do svého soukromí média pouští jen nerada. Zpěvačka Ilona Csáková ale udělala výjimku a provede vás po zamilovaných Beskydech i dalších místech, která byste u ní nečekali.

Článek

Nostalgie na Pustevnách, kam s partnerem začala jezdit, když byla těhotná, a také Čeladná, kde jsme známé zpěvačce splnili golfový sen. Jak úspěšná dokáže být na jamkovišti?

Netradiční pohled na Ilonu Csákovou nekončí jen patováním na golfovém greenu. Zavede vás i za staročeskými řemesly, která si sama vyzkouší. A její dva synové prozradí, jaké to je mít za mámu známou zpěvačku.

V osobním rozhovoru Ilona zavzpomíná, jak snášela těhotenství po čtyřicítce a proč už ani nedoufala, že se jí podaří založit rodinu.

Řekne také, kdy měla chuť pověsit kariéru úspěšné zpěvačky na hřebík a proč se jí tchyně ptala, jestli ví, co je prací prášek.

Celý pořad Moje místa s Ilonou Csákovou uvidíte v premiéře v pátek 14. září od 20.00 hodin na celoplošné Televizi Seznam. A malou ochutnávku ve videu nahoře.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Sledujte Seznam Zprávy i na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované