Hlavní obsah

Na Písecku se srazilo nákladní auto s osobním, čtyři lidé zemřeli, řidič kamionu zřejmě nedal přednost

Reklama

Na následky zranění dnes na Písecku zemřeli čtyři lidé. Auta se srazila krátce po 15.00 hodině. Po příjezdu záchranná služba nalezla v osobním autě dvě ženy a jednoho muže mrtvé. Další ženu se podařilo s těžkými zraněními vyprostit, ale přes veškerou pomoc zemřela. Pravděpodobná příčina nehody bylo nedání přednosti při odbočování protijedoucímu autu.

Článek

U Drhovle na Písecku se dnes srazily dva vozy, nákladní a osobní. Na následky zranění na místě zahynuli čtyři lidé. ČTK to řekla mluvčí jihočeské záchranné služby Petra Kafková. Nehoda se stala na silnici I/4, která je v místě nehody neprůjezdná a objízdná trasa nyní vede přes Písek.

Auta se srazila krátce po 15:00 poblíž křižovatky se silnicí I/20. „Po příjezdu záchranářů byli v osobním voze dvě ženy a muž bez známek života. Další ženu s mnohačetnými zraněními se podařilo vyprostit, ale během pár okamžiků se její stav zhoršil a přes veškerou pomoc také ona zemřela,“ uvedla Kafková. Dodala, že nikdo další nebyl při nehodě zraněn.

Podle předběžných informací od policie šedesátiletý řidič nákladního vozu, který jel od Strakonic směrem na Prahu, patrně nedal při odbočování přednost protijedoucímu automobilu Škoda Octavia, v němž cestovali čtyři lidé a boční střet nepřežili.

Nehoda na Písecku

Při dvou tragických nehodách v Jihočeském kraji v tomto týdnu zahynulo sedm lidí. Tři životy si vyžádala úterní havárie u Hořic na Českokrumlovsku. Dnešní střet na Písecku je jednou z nejtragičtějších nehod v Jihočeském kraji v letošním roce. V srpnu při nehodě u Vodňan rovněž zahynuli čtyři lidé.

Reklama

Doporučované