Hlavní obsah

Na sociálních sítích chci být upřímná, říká Česká Miss Online Aneta Mitušinová

Co chce sdílet na Instagramu Česká Miss Online Aneta Mitušinová?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Televize Seznam v sobotu odvysílala přímý přenos České Miss 2018. Vítězky už jsme ve studiu Slavných přivítali. Nyní přijala pozvání finalistka České Miss Aneta Mitušinová, která se stala Českou Miss Online.

Článek

Takového ocenění si Aneta váží, protože ji nezvolila jenom porota, ale také spousta jejích fanoušků na sociálních sítích. Jako Česká Miss Online se teď chce na sociální sítě soustředit a dále se na nich rozvíjet, hlavně na Instagramu. „Někdy mi nevyhovuje, že člověk na sociálních sítích musí ukazovat, jak je všechno skvělé, i když to tak není. A já bych právě chtěla být upřímná a říkat, jak je to s mojí náladou a lidmi kolem mě,” říká Aneta.

Velké finále České Miss si užila Aneta i její přítel, který ji zpočátku od soutěže odrazoval. „Po finále měl ale slzy v očích a viděla jsem, že je na mě pyšný. Teď na sebe nemáme moc času, ale rozcházet se nehodláme,” říká Aneta Mitušinová, pro kterou byla Česká Miss úžasnou novou zkušeností. „Bylo to skvěle zorganizované a na finále bylo vidět, co všechno jsme si zkusily. Kurzy rétoriky, chůze a tak dále. Zužitkovaly jsme to dobře,” říká.

Kolik fanoušků Anetě přibylo na Instagramu po finále a využije svůj titul pro něco prospěšného? Prozradí úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované