Hlavní obsah

Naučte se taneční triky od celebrit. Stream.cz představuje nový pořad Stream Steps

Pořad Slavní.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

aktualizováno •

Český tanečník J. K. Sanchez a zároveň moderátor pořadu Stream Steps vás s exkluzivními hosty naučí jednoduché taneční kroky, triky a grify tak, abyste je mohli využít, až půjdete na party nebo do klubu.

Článek

„Pořad je hodně o tancování. Je to vlastně taková talkshow s tancem na konci. Mám tam většinou svoje kamarády, hosty, se kterými děláme jednoduché kroky, jež se lidé u obrazovek můžou jednoduše naučit,“ představuje moderátor J. K. Sanchez nový pořad, který startuje na Stream.cz.

Mezi prvními hosty si k Sanchezovi přišli zatancovat třeba Ben Cristovao, zpěvačka Lenny nebo Jiří Korn. „Během natáčení s Jirkou Kornem jsem byl hodně nervózní. Většinou nedává rozhovory, navíc byl už v dětství taková moje modla. Bylo to skvělé, byl hrozně příjemný, profesionální,“ vzpomíná moderátor pořadu Stream Steps.

J. K. Sanchez se věnuje choreografiím, nejraději tancuje street dance, hlavně hip hop a house. Právě choreografie ho profesně spojily i s Benem Cristovaem, s kterým vystupuje už přes rok i společně na pódiu.

„Naše spolupráce začala s klipem Výhled. To bylo, myslím, loni v létě, ale známe se 10 let. A jde to vidět v tom mém pořadu. Já tam pustím video, které jsme spolu natáčeli před 10 lety,“ směje se J. K. Sanchez.

Chcete vidět, jaký taneček si Sanchez s moderátorkou na závěr rozhovoru „střihl“? Podívejte se na video z úvodu článku.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované