Hlavní obsah

Názory Klause ml. jsou v ODS minoritní. V dalších volbách levicovo-komunistickou vládu Babiše porazíme, říká Stanjura

Podívejte se na rozhovor se Zbyňkem Stanjurou.Video: Pavel Cyprich, Seznam Zprávy

 

Reklama

V komunálních volbách jsme porazili soupeře na hlavu. Z hnutí ANO se stalo levicovo-populistické uskupení, které se opírá o hlasy komunistů. Vládu s Babišem si nedokážu představit nejenom kvůli jeho kauzám, ale hlavně z programových důvodů, říká předseda poslaneckého klubu ODS Zbyněk Stanjura.

Článek

Umím si v budoucnosti představit koalici s Piráty. Když se podíváme do průzkumů, tak jsme na tom nejlépe mezi vysokoškoláky. Naši voliči jsou aktivní lidé bez ohledu na věk. Chtějí se aktivně postavit k životu, jsou to lidé, kteří věří sami sobě a své rodině. Věří našim principům a svoboda je pro ně na prvním místě, říká Zbyněk Stanjura o posledních volebních modelech a nárůstu preferencí pro ODS a Piráty. Konkurence prý stranu motivuje k lepším výkonům a komunikaci s voliči.

Klaus ml. má minoritní názory, které jsou mediálně zajímavě

Naši političtí soupeři se snaží naše voliče a veřejnost zmást. Naši republiku do EU a NATO přivedla ODS. Já si myslím, že pan kolega Zahradil je zdravý kritik Evropské unie, říká jasně, že pro Českou republiku neexistuje žádná jiná alternativa. Názory pana Václava Klause ml. jsou ve straně vysoce minoritní. Píšou o něm média a novináři, ale tyto názory jdou proti oficiální linii strany, odmítá Stanjura názor, že ODS je proti Evropské unii.

Jak by se měla Poslanecká sněmovna postavit k nedávné zprávě BIS? Je důvod zřídit zvláštní vyšetřovací komisi? Kdo je dnes volič ODS a nemá strana až příliš názorových proudů? Podívejte se na rozhovor v úvodním videu.

Sledujte Večerní zprávy každý den v 19:15 na Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované