Hlavní obsah

Nechcete někdo domů aktivisty z Kliniky? Internet si dělá legraci i z Donalda Trumpa

Den očima sportovního reportéra Seznamu Adama Sušovského.Video: Adam Sušovský, Seznam Zprávy

 

Reklama

Na televizních obrazovkách vyvrcholí nejpopulárnější seriál, čím se v Americe ztrapnil Donald Trump?

Článek

Poslední český fotbalista působící v jednom ze světových velkoklubů oznámil konec kariéry. Brankář Arsenalu Petr Čech dnes překvapil fanoušky i novináře rozhodnutím, že letošní sezona bude jeho poslední. V profesionálním fotbale strávil dvacet let, patnáct let válel v anglické Premier League, kterou s Chelsea také čtyřikrát vyhrál.

O něco zábavnější byla zpráva z Bílého domu. I na něj totiž dopadly těžkosti z provizoria kvůli stále neschválenému státnímu rozpočtu, a tak prezident Donald Trump zajišťoval a platil hostinu pro vítězný tým národní univerzitní ligy ve fotbale ze svého. Moc se nepředvedl: mladé studenty, kteří sní o kariéře profesionálních sportovců, totiž pohostil jídlem z fastfoodu. Ne všem chutnalo.

Českým internetem pro změnu proběhl vtípek na adresu aktivistů, kteří do poslední chvíle brání budovu Kliniky. Nechcete je někdo domů? Na základě satirického inzerátu byste aktivisty mohli ubytovat třeba v rodinném domě se zahradou. Podmínkou jsou zařízené pokoje a wifi připojení. Protože je prý většina z aktivistů nezaměstnaných, musíte počítat i s tím, že vám nebudou platit nájem.

Jaké další zprávy ještě zaujaly Adama Sušovského? Podívejte se ve videu.

Reklama

Doporučované