Hlavní obsah

Neděle v 60 vteřinách: Letadla začnou létat jako v zimě a ve Vegas půjde o miliony

 

Reklama

Pravidelný přehled událostí, který pro vás připravujeme - tentokrát na neděli 30. října.

Článek

V noci se změnil čas, takže pokud jste si hodinky ještě neposunuli o hodinu dozadu, udělejte to teď. Na Letišti Václava Havla Praha začal platit zimní letový řád. Přinese spojení do jedenácti nových destinací.

Pamětník holokaustu Jiří Brady navštíví své rodné město – Nové Město na Moravě. Veřejnost se s ním může sejít v 11:45 před radnicí.

Kardinál Dominik Duka požehná tři nové zvony kostela Nanebevzetí Panny Marie a sv. Karla Velikého na Karlově. Zvony byly vyrobeny na počest 700. výročí Karla IV.

Pochod s názvem RPG smrdí, byty lidem s podtitulem Den proti spekulantům s bydlením dnes pořádá ostravský levicový kolektiv Probuď domy. Organizátoři chtějí upozornit na praktiky největšího poskytovatele nájemního bydlení v kraji, realitní společnosti RPG Byty, a udělat tak první krok na cestě k důstojnějším podmínkám pro její nájemníky. Varují také před novým vlastníkem RPG Byty - společností Blackstone.

Pokračuje dvoudenní Mezinárodní výstava psů všech plemen pořádaná pod záštitou Mezinárodní kynologické federace-FCI Českým kynologickým svazem v Praze.

V Las Vegas začíná finále Světové série v pokeru - nejprestižnějšího turnaje v této karetní hře. Probojoval se do něj i český hráč Vojtěch Růžička.

Reklama

Související témata:

Doporučované