Hlavní obsah

Nedvěd o Ronaldovi: V Juventusu je i kvůli našim mladíkům, přestup jsme domluvili u mě doma

Pavel Nedvěd se představil v Česku v rámci pražského fotbalového turnaje.Video: Sport.cz

 

Reklama

Juventus Turín se postaral o největší přestup léta, když přivedl z Realu Madrid Portugalce Cristiana Ronalda. Viceprezident turínského klubu Pavel Nedvěd prozradil podrobnosti o rekordním transferu.

Článek

Na začátku července vybuchla obrovská přestupová bomba. Hvězdný Cristiano Ronaldo vyměnil španělský Real Madrid za italský Juventus Turín, čímž překvapil téměř všechny fotbalové fanoušky na světě.

Za nejdražším přestupem fotbalisty nad třicet let v historii stál také viceprezident Juventusu Pavel Nedvěd. „Poprvé jsme se o něm bavili u nás doma. Pozvali jsme se sportovním ředitelem prezidenta klubu. A hned jsme poznali, že je to dobrý nápad,“ směje se poslední český vítěz Zlatého míče.

V Juventusu se netají cílem vyhrát Ligu mistrů, protože v Itálii už dlouhodobě nemají konkurenci. „Cristiano vyhrál všechno v Anglii i Španělsku, věříme, že se mu to povede i u nás,“ pokračuje Nedvěd.

„Cristiano je úplně normální kluk, který chce pořád vyhrávat a všichni hráči ho pořád sledují. Je to pro nás krok dopředu. I pro naše mladé hráče, kteří se s ním mají možnost zlepšovat,“ dodává bývalý kapitán české reprezentace.

Reklama

Doporučované