Hlavní obsah

Videoprohlídka nejdražšího domu na světě. Má 21 koupelen, služebnictvo v ceně

Nejdražší dům v Americe za 250 milionů dolarů.

 

Reklama

Developer Bruce Makowsky ukázal svůj nejnovější projekt, který prodává za 250 milionů dolarů. Milionářské sídlo se nachází v luxusní čtvrti Bel Air v Los Angeles.

Článek

Nejdražší dům v Americe má celkem 38 000 metrů čtverečních. Najdete v něm dvanáct ložnic, jednadvacet koupelen nebo třeba tři kuchyně.

O zábavu je postaráno. Uvnitř je nejmodernější typ domácího kina, bowlingová dráha, lázně s masážní místností, vlastní fitness centrum a několik bazenů.

Součástí domu je také šest plně vybavených barů, dva vinné sklepy a čokoládová místnost plná sladkostí za 200 000 dolarů. Zajímavým prvkem nábytku je například skleněný fotbálek nebo skleněný kulečníkový stůl za 12 000 dolarů.

S domem zájemce získá i dvanáct luxusních aut v hodnotě více než 30 milionů dolarů nebo vrtulník. Jako bonus bude mít k dispozici i sedm zaměstnanců. Platit je nemusí po celé dva roky, jejich mzdy jsou součást kupní ceny sídla.

Postavit dům trvalo celé čtyři roky, na stavbě pracovalo přes 300 lidí. Podle Bruce Makowskyho existuje na světě pouze 3000 lidí, kteří si mohou dovolit tento dům koupit.

Tento dům stojí 250 milionů dolarů. Je nejdražší v Americe.

Reklama

Související témata:

Doporučované