Hlavní obsah

Nejdražší rozvody celebrit. Koho oškubali a kdo si z manželství odnesl nejvíc?

Rozvody slavných. Pět manželství, která nakonec skončila tučným vyrovnáním.Video: Barbora Marková

 

Reklama

Rozvody celebrit jsou velkým byznysem. Ve hře jsou pokaždé vysoká vyrovnání. Podívejte se na pět manželství slavných párů, která skončila nejdražšími rozvody.

Článek

Manželství skončilo královně popu Madonně v roce 2007. Když se rozváděla s Guyem Ritchiem, oficiálně za to mohlo velké pracovní nasazení zpěvačky. I když to v Hollywoodu nebývá zvykem, vyrovnání v tomto případě platila manželka manželovi – a Guy Ritchie odešel s částkou v přepočtu asi dvě miliardy korun.

Ačkoli rozvod Madonny se v našem pomyslném žebříčku umístil hodně vysoko, největší sumy za svobodu platí spíše slavní muži, kteří se chtějí zbavit svých relativně známých i neznámých žen. To byl příklad i člena legendární skupiny Beatles Paula McCartneyho. Manželka Heather slavného „brouka“ nařkla z násilí, on jí na oplátku neumožnil vstup do společného domu. Bývalá modelka se pokusila při rozvodovém vyrovnání získat v přepočtu téměř 6 a půl miliardy korun, nakonec se musela spokojit „jen“ s částkou přes jednu miliardu.

Vyrovnání, které od herce Mela Gibsona při rozvodu dostala Robyn Moorová po třiceti letech manželství a sedmi dětech, se s přehledem zapsalo na špičku těch nejvyšších v dějinách Hollywoodu – ze svazku s Gibsonem odešla s téměř 11 miliardami korun.

Scenáristka Melissa Mathisonová odešla od rozvodu s hercem Harrisonem Fordem zajištěná na zbytek života. Jejich manželství skončilo v roce 2004 po 21 letech. Získala v přepočtu přes dvě miliardy korun, ale také budoucí honoráře ze dvou filmů Star Wars a tří dílů Indiana Jonese.

Zajímá vás, kdo ze slavných má za sebou vůbec nejdražší rozvod? Podívejte se na video.

Reportáž je součástí pořadu Slavní, který můžete sledovat každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:
Mel Gibson

Doporučované