Hlavní obsah

Nejhezčí muž České republiky na prestižním focení: Zůstanu takový, jakého mě zvolili vítězem, říká Oliver Průcha

Vítěz soutěže Pure Model na prestižním focení.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Nejprestižnější pánský modní časopis má za sebou focení dalšího vydání. Tentokrát si outfity světových návrhářů oblékli vítěz letošního ročníku modelingové soutěže Pure Model 2018 Oliver Průcha a Matyáš Neckář.

Článek

Od velkého finále uplynul pouhý týden a už přišla nabídka na focení pro časopis Elle Man. Nervozita ale znát nebyla. Kluci se před fotoaparátem cítí přirozeně. „Jaké jsou mé přednosti? Já se cítím charismatický, ale rezervy určitě mám. Budeme se ještě muset naučit nějaké nové pózy a zapracovat na lepší chůzi,“ hodnotí svůj um vítěz modelingové soutěže Pure Model 2018 Oliver Průcha. „Focení mě baví, myslím si, že mou silnou stránkou je obličej. Pokud ale fotím celou postavu, nevím, co mám dělat s rukama a nohama,“ přiznal model Matyáš Neckář.

Většina modelek řeší svá kila. A tak se snaží jíst zdravě a pravidelně cvičit. Jak se ukázalo, stejné problémy mají i muži. „Před finále mi bylo řečeno, že moje boky jsou trošku problém a že mám svalnatější nohy než ostatní kluci. Takže jsem vynechal světlé pečivo, fastfoody a sladkosti,“ prozradil Oliver.

Na výsledek focení si budeme muset ještě chvíli počkat. Vzhledem k profesionalitě celého týmu nemusí mít kluci žádné obavy. „Dnes se na focení podílí zhruba deset lidí. Je to fotograf, asistent, dále lidé, kteří se starají o make-up, vlasy, samozřejmě nechybí stylistka a pár dalších asistentů,“ říká šéfredaktor Elle Man Petr Matějček.

Více reportáži v magazínu Slavní, který můžete sledovat každou neděli od 21 hodin na Televizi Seznam.

Jak naladit TV Seznam? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované