Hlavní obsah

Nejhorší pro děti jsou ambiciózní rodiče, myslí si Dara Rolins

Magazín Slavní: Dara Rolins se nezastaví, je uprostřed příprav na vánoční koncert. A co zažívá doma?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Dara Rolins v září odvedla svou dceru Lauru už do šesté třídy. Po prvním měsíci sama přiznává, že už to není taková legrace, jakým byl první stupeň základní školy. Dcera však prý po zpěvačce zdědila správný nadhled, a tak se v případě špatné známky nehroutí a rychle si ji opraví.

Článek

„Už to není taková legrace, jaká to byla. Pro ni určitě ne a pro mě také ne. Je to náročné, když jsem viděla, co ji čeká a co se bude muset učit, tím pádem i trošku já… Tak ti řeknu, že je náročný život matek. Naštěstí je Laura jako já, z ničeho se nehroutí, baví mě ten její přístup, že nemá zbytečné nervy, ale zároveň je zodpovědná, že ji to nedá, aby se to nenaučila a nedostala aspoň jedničku nebo dvojku,“ popsala zpěvačka aktuální situaci doma. „My to s Matějem také moc neprožíváme, abychom ji nestresovali. Protože si myslím, že nejhorší pro děti jsou ambiciózní rodiče.“

Sama Dara se teď – mimo dcery Laury – naplno soustředí na přípravu svého vánočního koncertu. „17. prosince mám ve Foru Karlín velký vánoční koncert a na to se moc těším, je to totiž po deseti letech první a poslední koncert tohoto typu. Bude tam orchestr, hosté. Kdo tam ale se mnou vystoupí, si nechám pro sebe. Je to takový vánoční dárek, kteří si fanoušci na místě rozbalí,“ dodává Dara.

Během rozhovoru padla řeč také na podzimní deprese. Co myslíte: Jak Dara zvládá podzimní sychravé počasí? Odpovědi naleznete v úvodním videu, které je součástí pořadu Slavní na TV Seznam. V premiéře ho můžete sledovat každý všední den v 19:50.

Návod k naladění Televize Seznam najdete zde.

Reklama

Doporučované