Hlavní obsah

Nejkrásnější muž na planetě se naložil do pivní lázně. Co říká Mister International na české pivo a ženy?

Podívejte se, jak si nejkrásnější muž planety užíval v pivních lázních v Praze.Video: Vedran Kovačević

 

Reklama

Do Česka přijel nejhezčí muž planety. Strávil zde necelý týden. Stihl se podívat na nejznámější pražské památky, zajít si na kosmetiku, zrelaxovat v pivních lázních nebo vyhlásit nejkrásnějšího Muže roku 2018.

Článek

Čtyřiadvacetiletý Seung Hwan Lee pochází z Koreje, měří skoro sto devadesát centimetrů, studuje sportovní rehabilitaci. Ve finále světové soutěže krásy porazil skoro tři desítky mužů z různých koutů světa a stal se tak Mister International.

Porotu okouzlil svým šarmem, který jsme necelý týden mohli obdivovat i u nás. Dorazil totiž do Prahy, aby si prohlédl památky a místní krásy. „Máte opravdu nádhernou zemi. Jsem tu sice poprvé, ale hrozně se mi Praha líbí, hlavně když se setmí. Jsou tu opravdu přenádherné výhledy a ta architektura mě hrozně mile překvapila,“ prozradil při pití českého piva.

Prahu si užil plnými doušky. I když měl program naplánovaný na minuty, stihl i malou relaxaci s Mužem roku 2017 Matyášem Hložkem v pivních lázních. Tento pátek v Náchodě s ním dokonce na jednom pódiu vyhlásil Matyášova nástupce, nového nejkrásnějšího muže Česka, kterým se stal dvacetičtyřletý strojař Jiří Kmoníček. Vítězi dal několik rad. Moc dobře totiž ví, jak taková soutěž dokáže obrátit život vzhůru nohama.

„Před soutěží jsem byl jen student. Jediné, co naplňovalo můj den, bylo studium a občas jsem do toho ještě zapojil cvičení, jen tyto dvě věci. Poté, co jsem tento titul vyhrál, dělám mnohem více modeling. Změnilo mě to, ale je to neocenitelná zkušenost. Užívám si to,“ říká s klidem ve tváři.

Po soutěži si musel zvyknout na zájem médií, neustálé rozhovory i přísnější stravování a cvičení. „Cvičím opravdu hodně. Musím o sebe teď pečovat. Vychází to na dva tréninky za den. Cvičím tak dvě hodiny. Upravil jsem po soutěži také stravu. Jím každý den jen zdravé jídlo. Rozhodně ale neusínám na vavřínech. Hodně často se teď poslední dobou koukám na fotky známých modelů a snažím se vypadat jako oni,“ uzavírá v rozhovoru pro pořad Slavní.

Jak to má nejkrásnější muž planety se ženami? Co se mu líbí na Češkách? Podívejte se na úvodní video. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Doporučované