Hlavní obsah

Nejlepší Izerovy vtipy rozesmály celé divadlo. Talent jsem zdědil po dědečkovi a tátovi, vzpomíná komik

Zdeněk Izer a jeho nejlepší vtipy v autorském představení Na plný coole. Video: Barbora Marková

 

Reklama

Na plný coole. To je název nového autorského divadelního představení baviče a nezaměnitelného vypravěče vtipů Zdeňka Izera. Diváky neochudil o oblíbené scénky, parodie nebo imitování populárních českých i zahraničních zpěváků.

Článek

„Většinou jsem fóry vybíral podle toho, jak jsou osvědčené, jak jsou dobré. Takže čekám, že lidé se tomu zasmějí, mě to samozřejmě baví vyprávět,“ říká komik Zdeněk Izer.

Představení je plné projekcí, imitací a parodií hitů známých zpěváků. Během 90minutového představení si kromě opery bavič střihne třeba Chinaski, Michala Davida nebo Petra Hapku.

Talent a touhu bavit lidi zdělil po tatínkovi a také dědečkovi, který byl uměleckým kovářem a často vyprávěl o svých zážitcích z války. Nám Zdeněk Izer prozradil, co je jeho vůbec největší zdroj inspirace.

„Vždycky se ožeru, nakoupím drogy. Ne, samozřejmě nejlepší zdroj inspirace je nedostatek času. Když vím, že 10. dubna bude premiéra nového pořadu, tak to dlouho odkládám, protože jsem líný jako většina lidí z podstaty. Ale čím blíž je datum, tím víc se nutím něco vymyslet. Nedostatek času je nejlepší zdroj inspirace - tedy pro mě,“ prozrazuje bavič.

Pokud není v divadle, rád se věnuje autům nebo své dceři, která mu také pomohla videoklipy v představení natáčet. A rozhodně odmítá, že by v osobním životě byl suchar, jak se to občas o komicích říká. „Já myslím, že tohle je pověra, že lidé, kteří dělají srandu, ať je to Luděk Sobota, nebo Ivan Mládek, jsou vtipní i doma. Spíš to vzniká tak, že je někdo potká zrovna ve chvíli, kdy jdou třeba k zubaři nebo platit daně a není jim zrovna do smíchu,“ doplňuje komik.

Podívejte se v úvodním videu na vtipy, které v divadelním představení Na plný coole zaznějí.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované