Hlavní obsah

Nejlepší večírky a akce roku 2018? Tady Slavní nechyběli

TOP 5 nejlepší outfity plesu.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

S koncem roku se bilancovat prostě musí. Člověk si tak nejlépe zavzpomíná na momenty, které mu během uplynulého roku utkvěly nejvíce. Teď si společně připomeňme 10 nejlepších společenských akcí, na kterých nechyběli Slavní. Začali jsme Česko-Slovenským plesem a vy se v úvodním videu můžete podívat na výběr nejlépe oblečených žen tohoto večera.

Článek

Jsme redakce tvořená skoro samými ženami, a tak se módě věnovala i kolegyně Bára Marková, která v březnu vyrazila na udílení Českých lvů.

Móda z červeného koberce Českých lvů. Video: Barbora Marková

To na udílení Andělů mě zajímalo úplně něco jiného než móda. Mezi vítězi totiž převládali muži, a tak se hovory točily hlavně kolem tvorby, inspirace a dojmů ze sošek, které si ocenění odnášeli domů.

Kapela J.A.R. ovládla Ceny Anděl a proměnila tři nominace ze čtyř.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

Česká návrhářka Iva Burkertová, známá jako Odivi, si chtěla s kamarádkami vyrazit na ples. Když ale zjistila, že se jí žádný nelíbí, rozhodla se jeden uspořádat sama. To by ale nebyla módní návrhářka, kdyby ples nezaložila na striktním dress codu, krásných prostorách a přátelích z řad umělců. No a protože to byla akce lehce bizarní, bylo jasné, kdo na ni vyrazí – kolega Mikuláš Pejcha.

Ples Sobje nabídl pastvu pro oči i umělecké zážitky. Podívejte se sami.Video: Seznam Zprávy

Až na konci dubna vpluli pánové do smokingů, dámy naposledy oblékly večerní róby a společně vyrazili na jednu z největších společenských událostí roku – reprezentační ples Prahy 1, který byl zároveň posledním plesem sezony. Konal se na pražském Žofíně a byl vskutku velkolepý. Tam jsem zase nemohla chybět já. Večerní šaty, příjemná hudba a vybrané chování, to je totiž něco pro mě. Podívejte se na reportáž.

Poslední ples letošní sezony.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

Tím největším večírkem pro mě ale bylo natáčení s Českou Miss. Protože byla Televize Seznam partnerem přímého přenosu, s dívkami jsem absolvovala celou cestu jejich přípravy. Finálový večer byl pro všechny pomyslnou třešničkou. Ve speciálním dílu jste pak s námi mohli nahlédnout i do jeho zákulisí.

Pohled do zákulisí finálového večera.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

Karel Gott je, zdá se, definitivně zpět. Vypořádal se s nemocí, vyprodal O2 arenu a pokřtil i svoje nové album s titulní písní Marka Ztraceného. Ta je od Gotta něčím úplně novým, co se týče hudby i textu. No a na jeho křtu jsme nemohli chybět. Rozhovoru s Mistrem se ujala kolegyně Dominika Nováková.

Karel Gott nazpíval píseň od Marka Ztraceného.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

Když se v samém centru Prahy znovu otevírá jeden z nejznámějších hudebních klubů, dá se očekávat, že zde narazíte na velké množství známých tváří, takže vezmete kameru a jedete. No a pak se řeší klasická večírková témata – kdo vařil, kdo bude vystupovat, koho oblékal stylista a kdo to zvládl sám. Ale pozor. Tahle party byla speciální. Milan Peroutka nám totiž dokonce i zatančil!

Jak to chodí na VIP party: Milan Peroutka se pěkně rozjel.Video: Kristýna Gregorová

A jsme skoro na konci. U následující akce stačí říct jediné: Krampol, Bohdalová, Gott, Drobný, Vyskočil, Brožová, Jirešová a další.

O Jiřím Krampolovi se napsalo už patnáct knih.Video: Kristýna Gregorová

Módou jsme začali a módou i skončíme. Ještě před čtyřmi lety o nich nikdo nevěděl, dnes se jejich jména skloňují ve všech pádech a snad každá žena zatoužila vzít si na sebe jejich šaty. Řeč je o sourozencích Ponerových, tedy o návrhářské dvojici, která válcuje i starší a zkušenější návrháře. Po téměř čtyřech letech Nikol Ponerová a Jakub Poner připravili první autorskou přehlídku v Praze. A protože se bylo na co dívat, na akci vyrazila sama moderátorka Slavných a milovnice módy Veronika Farářová.

Podívejte se, jak vypadala první autorská módní přehlídka návrhářů Ponerových.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

Reklama

Související témata:

Doporučované