Hlavní obsah

Nejraději improvizuji, přípravě moc nedám, říká moderátor Petr Cerha

Rozhovor s moderátorem Petrem Cerhou.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Petr Cerha je známý moderátor rádia Evropa 2, beatboxer a komik pořadu Na stojáka. I když teď moderování v rádiu omezil, nadále moderuje akce - a jak přiznává, je to největší zábava.

Článek

„Moderuju už asi dekádu a nervózní nejsem. Rozmlouvám se celý den, ale extrémně se nepřipravuju,“ říká moderátor s přezdívku Nasty. Přehnaná příprava totiž mnohdy způsobí to, že člověk není připraven na odlišnou atmosféru v sále, a může tedy spíš uškodit, než pomoct. Nejraději má improvizaci, které se věnoval v rádiu: „Pořad byl o tom, že mi lidé volali a chtěli zahrát písničky. Byl to adrenalin, protože člověk nikdy nevěděl, kdo je na druhé straně.“

Petr je zároveň známým beatboxerem a na pusu „hraje“ téměř pořád. V rádiu má dokonce školu beatboxu, ale přiznává, že dnes už touto dovedností příliš mnoho lidí neohromíte. Takže ji využívá jako součást jiných představení. Třeba v show Na stojáka, kde vystupuje již několik let. Vy se na něj můžete těšit na afterparty po předávání Hudebních cen Evropy 2, které proběhne 13. března. Více o soutěži v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované