Hlavní obsah

Nejsem paničkou ve zlaté kleci, můj manžel není úplně typický turecký milionář, říká Tereza Maxová

Rozhovor s Terezou Maxovou o její nadaci, multikulturní rodině i začátcích v modelingu.Video: Jiří Kubík

 

Reklama

Topmodelka a zakladatelka nadace pro pomoc dětem Tereza Maxová přijala Výzvu Jiřího Kubíka a promluvila mimo jiné o tom, jak její multikulturní rodina vnímá současnou situaci v Evropě, proč žijí v Monaku a jaké jsou její další charitativní plány.

Článek

Loni v říjnu se Tereza Maxová provdala za tureckého realitního magnáta Buraka Oymena, s nímž má dvě děti. „Burak možná neodpovídá tomu, co je to turecký milionář, který dá ženu do zlaté klece,“ říká Maxová.

Pro ni i pro manžela je důležité, že každý má svou práci, kvůli níž také s rodinou cestují po celém světě.

To bylo další z témat rozhovoru – jak se multikulturní rodina cítí v dnešní době zvýšených bezpečnostních rizik: „Člověk musí dál žít a ne se pořád bát.“ Tereza Maxová uvedla, že právě Monako, ležící na jihu Francie, považuje za velmi bezpečné místo na světě, kde navíc její děti (první syn má dánského otce) mohou chodit do mezinárodních škol. Zároveň ale říká: „Není to místo, kde chci žít celý život.“

Platí i v jejím případě, že Monako je především daňovým rájem? Jak její děti vnímají to, že maminka byla slavnou modelkou? A viděly už klip kapely Lucie k písničce Pohyby, kde před dvaceti lety hrála?

V další části rozhovoru pak Tereza Maxová odpovídá na otázky týkající se dvaceti let fungování její nadace, jak dokázala mezi sponzory získat monackého knížete Alberta nebo zpěváka Bryana Adamse a jaké další akce chystá. Detailní informace pak najdete na webu www.teribear.cz.

Rozhovor s Terezou Maxovou si pusťte ve videu nahoře.

Reklama

Související témata:

Doporučované