Hlavní obsah

Největší kosmodrom na světě má Praha, UberTramvaj a automaty na novorozence

Rok 2118: Český investor způsobil revoluci ve vesmírném cestování.Video: Redakce Seznam

 

Reklama

Za sto let se život v Česku výrazně změnil. Místo MHD se při cestování můžete spolehnout na tramvaj Uberu. Revoluci ve vesmírné dopravě završil obří kosmodrom na letišti v Točné. A vymírání populace se podařilo zastavit revolučním obchodním konceptem.

Článek

Přelomovou změnu v cestování mohou Češi sledovat v reálném čase na letišti Točná v Praze. Anonymní investor, který odkoupil dříve úspěšnou americkou firmu SpaceX, tady postavil kosmodrom. Točná je tak největším centrem pro starty kosmických lodí na světě. Staví se tu také doposud nejmodernější řídicí věž na světě, jak můžete vidět v úvodním videu.

Foto: Redakce Seznam

Aprílová verze Mapy.cz, která ukazuje Česko v roce 2118.

Revoluci ve veřejné dopravě spustila společnost Uber. Poté, co globálně zabodovala se službami jako UberPapání, UberWC a UberRaketoplán, přišla na český trh s revoluční službou pro přepravu lidí - UberTram.

Rok 2118: Uber změnil podobu MHD v hlavním městě:

Video: Redakce Seznam

Na konci roku 2017, tedy před více než sto lety, žilo v Česku přes 10,5 milionu lidí. Od té doby to šlo z kopce. To, že naše populace v roce 2118 vymírá, není žádné tajemství. Důvodem je nechuť lidí k sexu. Na to ale pružně zareagovali obchodníci, jak ukazuje reportáž Jaroslava Gavendy.

Rok 2118: Porodnost v Česku klesá. Takhle reaguje byznys:

Video: Redakce Seznam

Reklama

Doporučované