Hlavní obsah

Nemůžeš? Přidej víc. Byznysové rady majitele kliniky plastické chirurgie

Rady v byznysu od Petra Toufara, majitele a ředitele kliniky plastické chirurgie Medicom Clinic.Video: Silvie Friedmannová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Kluci z Mirai to zpívají výstižně a já bych k tomu ještě přidal: Nikdy se nevzdávat, zní jedna z byznysových rad Petra Toufara, majitele kliniky plastické chirurgie Medicom Clinic.

Článek

Petr Toufar podniká už od dvaceti let. Začínal například s tvorbou softwaru pro docházkové systémy. Na otázku, co by poradil svému mladšímu já, ale říká, že „rady obecně moc nefungují a lidé rady moc neposlouchají“. „Důležité je naučit se říkat ne,“ zdůrazňuje.

Kromě informačních systémů se před lety pustil také do zdravotnického byznysu. Vedle plastické chirurgie nebo třeba rehabilitace působí jako předseda představenstva Polikliniky Viniční v Brně. Medicom Clinic se svými pobočkami v Praze, Brně a Ústí nad Labem patří mezi tři největší pracoviště svého druhu v Česku.

Co Petr Toufar udělá jako první věc po příchodu do práce? Proč dobrý šéf nikdy nevyužívá svoje lidi? A o čem sní každý plastický chirurg v zemi?

Byznysové rady Petra Toufara si můžete pustit ve videu nahoře.

Reklama

Doporučované