Hlavní obsah

Nesvačilová o pobytu v simulátoru Marsu: Otrávila jsem se barvou, říká herečka

Herečka Petra Nesvačilová v magazínu Slavní na Televizi Seznam.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Herečka Petra Nesvačilová si díky natáčení filmu Mars vyzkoušela reálné prostředí této planety. Natáčení se odehrávalo v simulátoru, ve kterém celá výprava strávila 21 dní. Herečka se kvůli potřebě útulnějšího bydlení otrávila chemií z barev.

Článek

„Když jsem viděla svou kajutu, která byla velká tak, že i kvůli otáčení jsem musela na chodbu, rozhodla jsem se, že si ji vymaluji. A vybrala jsem si bílou barvu, která je všude v Evropě zakázaná a v Americe ne. Skončilo to tak, že jsem se tou barvou otrávila a vzpamatovávala jsem se tři dny,“ vzpomíná v rozhovoru pro Televizi Seznam Petra Nesvačilová.

„Simulovali jsme zdánlivě podobný život kosmonautů, kteří by na Marsu žili. Jedli jsme i jejich stravu, která je bez přídavků vody, takže vše bylo v prášku, od hrášku až po mléko,“ dodala.

V rozhovoru se také dostalo na divadelní kariéru Petry Nesvačilové, již diváci mohou vidět především v Divadle Ungelt. Aktuálně hraje ve hře Skořápka.

„Pro mě je tohle výjimečné představení hlavně kvůli Alence Mihulové, s níž to hrajeme. Jde o příběh dvou žen, kterým se během představení radikálně změní životy. S Alenkou nám to hraje skvěle, perfektně to ‚partneří‘, což oceňují i diváci. Skoro pořád je představení vyprodané,“ doplnila Nesvačilová, jež si v Divadle Ungelt brzy zahraje v novém představení Taneční hodiny.

Celý rozhovor najdete v magazínu Slavní, který v Televizi Seznam můžete sledovat každou neděli od 21 hodin. Jak naladit Televizi Seznam? Praktický návod najdete ZDE.

Reklama

Doporučované