Hlavní obsah

Nevážíme si sebe, a nevážíme si proto ani řemesla, varuje první dáma české módy

Návrhář musí být zároveň manažer, nákupčí, švadlena i prodejce, tvrdí první dáma české módy.Video: Petra Benešová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Jídlo si ale užít umíme. Vyrazili jsme dělat jitrnice s nejlepším českým šéfkuchařem.

Článek

Za první republiky se podařilo dostat obyčejné švadleny mezi vážené profese. To je v dnešní době řetězců chrlících tuny oblečení neopakovatelné, přemýšlí v novém pořadu Barvy byznysu zřejmě nejuznávanější módní návrhářka dneška Liběna Rochová.

„Umíme si užít dobré jídlo. Nejde už jen o snobismus,“ nevidí to tak černě s tím, že bychom si nevážili dobrého řemesla, ceněný šéfkuchař Jan Punčochář. Za ním jsme se s naší kamerou vydali do kuchyně a na reportéra si nachystal lahůdku... Dělání jitrnic.

Druhý díl pořadu Barvy byznysu Adama Junka s Liběnou Rochovou.Video: Adam Junek, Seznam Zprávy

V novém byznysovém magazínu také uvidíte, jak to vypadá na trhu se svatebními šaty. A Liběna Rochová prozradí, jak drahé je prorazit v pozlátkovém světě módy. Kromě toho na vás čeká řada inspirativních rad od kapitánů a kapitánek českého byznysu.

Pořad Byznys

Magazín o byznysu a s byznysmeny vysíláme každý všední den ve 14:00 a v repríze ve 21:30 (v pátek v 18:15). Najdete ho také na webu Televize Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované