Hlavní obsah

Nevídané (ne)manželství: Finková vzala Genzera do vlastní show

Linda Finková s manželem Richardem Genzerem už dávno nežije. Jsou ale skvělým přáteli.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Manželství Lindy Finkové a Richarda Genzera je snad nejoriginálnější manželství v Česku. Již několik let spolu nežijí, každý má někoho jiného, ale s rozvodem nespěchají. Nehádají se, vycházejí spolu a dodnes se spolu dokážou zasmát.

Článek

V jejich případě se rozhodně nejedná o prázdné fráze. Linda to dokázala tím, že manžela pozvala do své talkshow s názvem Trojhlavá saň, ve které s kolegyněmi Anetou Christovovou a Vlaďkou Pirichovou na sebe prozradí opravdu všechno.

„My když jsme spolu s Lindou chodili, tak jsme bydleli u mě. Potom jsme se vzali a najednou jsem bydlel u ní. A vůbec jsme se nepřestěhovali,“ řekl oblíbený herec a komik na adresu své manželky. I Linda měla ale na Richarda připravenou plnou řadu historek z manželství. „My jsme měli psa, se kterým Richard hodně chodil na procházky. Když jsem s ním šla jednou já, tak jsem šla, a najednou mě zatáhl do jedné hospody a pak do druhé. Přesně jsem věděla, kudy Geňa chodí psa venčit.“

Ačkoliv jsou stále manželé, oba dva mají vztah s někým jiným. Všichni čtyři spolu vychází skvěle. Linda dokonce měla jeden zajímavý nápad, který Richard zamítl. O co se jednalo? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí Magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:
Richard Genzer

Doporučované