Hlavní obsah

Nevím, co je to za deviaci, ale číst „hejty” mě baví, říká komička Adéla Elbel

Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Komička, moderátorka, překladatelka dětských knih s homosexuální tematikou, součást hudebního uskupení Čokovoko, máma na plný úvazek a nová hvězda Streamu - to vše je Adéla Elbel.

Článek

Nejznámější je však jako komička a této profesi se také aktuálně věnuje nejvíce. Přesto přiznává, že její největší vášní je moderace: „Miluju improvizaci. Když přijdu na pódium a ještě nevím, co budu říkat. Stand up jsem právě kvůli tomu dělat nechtěla. Člověk se ho musí naučit a improvizuje až podle situace,” vysvětlila Adéla.

Další aktivitou, která Adélu živí a naplňuje, je překladatelství. A na svém kontě nemá právě obyčejné příběhy. Jejími nejzajímavějšími překladatelským počiny jsou dětské knihy s homosexuální tematikou: „Ohlasy na první knihu Princ a princ byly obrovské. To mě v diskuzích věšeli a byla jsem největší lesba na světě. Já tedy nevím, co je to za deviaci, ale musím říct, že mě čtení těch diskuzí baví,” směje se komička, kterou naštěstí nekonstruktivní kritika opravdu netrápí.

Které z aktivit šly momentálně na druhou kolej a o čem budou další díly jejího pořadu na Streamu? Na to se podívejte v úvodním videu. 

Reklama

Související témata:

Doporučované