Hlavní obsah

Nevíte, jak naladit Televizi Seznam? Poradíme vám, jak na to

Televize Seznam vysílá od pátku 12. ledna. Pro některé může být ale problém, jak si televizi naladit a začít ji sledovat. Tady je pár jednoduchých rad, jak na to.

Reklama

Článek

Pozemní televizní vysílání v multiplexu 3 pokrývá 95,7 % obyvatel České republiky. Televizi Seznam můžete najít také v nabídce satelitních a kabelových distributorů Digi TV, Skylink a UPC. Spektrum doplňuje několik desítek IPTV poskytovatelů, kteří umožňují televizní signál šířit přes internet.

Televize Seznam vysílá v oblastech, které jsou pokryté celoplošným multiplexem 3 Českých radiokomunikací. Níže najdete také kompletní přehled vysílačů.

Anténa

Pokud přijímáte signál v oblasti s pokrytím, a přesto se vám Televize Seznam automaticky neobjeví, zkuste na své televizi automatické přeladění kanálů. Pokud ani pak Televizi Seznam v seznamu kanálů nenajdete, je možné, že přijímáte signál z vysílače, který je pod správou jiného distributora.

Televizi Seznam naladíte také přes satelit, pomocí kabelového připojení nebo přes IPTV. Pro více informací stačí kliknout na názvy jednotlivých typů připojení.

Pokud se vám i po výše uvedených radách nedaří Televizi Seznam naladit, každý všední den od 8:00 do 18:00 můžete zavolat na číslo +420 234 694 430.

Reklama

Související témata:

Doporučované