Hlavní obsah

New Game +! Premiéra nového pořadu o počítačových hrách s Alžbětou Trojanovou a Mikolášem Tučkem je tu

New Game + je nový pořad Televize Seznam, který vysíláme už dnes v 18 hodin.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Televize Seznam začne už dnes v 18 hodin vysílat nový pořad: New Game +, který vezme diváky pravidelně každý čtvrtek do světa her.

Článek

Moderátory pořadu jsou Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček. Ten prozradil, jaká je hlavní idea pořadu: „Doufám, že lidé dostanou nejen týdenní přehled toho, co se v herním světě stalo, ale že je to také bude bavit.“

Pořad se sice nevysílá v přímém přenosu, přesto bude interaktivní. „Ono by ani nešlo, aby se to celé odvysílalo v přímém přenosu. Dáváme tam hlavně recenze, což je jedna z nejdůležitějších součástí pořadu – a myslím, že i to diváky nejvíce zajímá. Na to je potřeba strávit čas s danou hrou a otestovat ji,“ vysvětluje Alžběta Trojanová.

A jak se tedy mohou diváci do pořadu zapojit? „Plánujeme pravidelné živé vysílání, kdy během pořadu využijeme platformu Twitch. Tam si budeme s diváky přímo povídat,“ říká Alžběta Trojanová.

„Určitě bychom chtěli, aby si s námi povídali na sociálních sítích a sami pomáhali třeba s tématy, co bychom mohli společně řešit,“ dodává Mikoláš Tuček.

První díl odvysílá Televize Seznam už ve čtvrtek 21. března večer. „Musím říct, že mám z toho dílu hroznou radost, protože startujeme hodně vysoko. Bude tam spousta rubrik. Jako hosta tam máme kreativního ředitele ve studiu Warhorse Daniela Vávru. Mimochodem, to studio nedávno prodali za miliardu korun, což je také zajímavý příběh. V jedné reportáži jezdíme i na harleyi. A jsou tam nové recenze, které stojí za to vypíchnout,“ zve Mikoláš Tuček.

„V každém díle budeme také soutěžit. Bylo by špatné, kdybychom nesoutěžili. Teď budeme soutěžit o myši, podložky pod myš, klávesnice, takový hezký set pro hráče. A v budoucnu i přímo o herní systémy,“ dodává Alžběta Trojanová.

Na co dalšího se můžete v pořadu těšit a jaká je budoucnost světa her? To se dozvíte v úvodním videu. Rozhovor je součástí pořadu Ráno na gauči, který vysíláme na Televizi Seznam každý všední den od 7:00.

Samotnou premiéru New Game + pak můžete sledovat na Televizi Seznam už dnes v 18 hodin.

Jak naladit TV Seznam? Praktický návod najdete zde.

Reklama

Doporučované