Hlavní obsah

Nice to meet you, Tomáš. Kvitová v reklamním spotu odhalila Berdychovu skrytou identitu

Foto: Profimedia.cz

Petra Kvitová v reklamním spotu neskočila na fór Tomáše Berdycha.

Reklama

Petra Kvitová a Tomáš Berdych. Dvě největší stálice českého tenisu poslední dekády. Ona dvojnásobná wimbledonská šampionka, on bývalý člen nejlepší světové pětky. Nyní se společně představili v reklamě na švýcarské hodinky, ve které se Berdych vydával za malíře obrazů.

Článek

Vypadá to jako klasický reklamní spot. Propagace produktu (v tomto případě švýcarských hodinek) sportovní osobností, která je známá po celém světě. Petra Kvitová obdrží po několika naučených frázích zbrusu nové hodinky a zároveň také malbu své osoby z dílny údajného umělce Huberta Schmidta. Vytáhlý malíř přichází na scénu vzápětí s tím, že má jedno přání – zahrát si s Petrou pár míčů přímo na kurtu.

Kvitová na tuto hru přistupuje a se staříkem v důchodovém věku, který se na kurtu pohybuje v hnědé vestě a s dřevěnou raketou, si zahraje několik výměn. S postupem času a s přibývající kvalitou Schmidtových úderů ale Kvitové začne docházet, že na druhé straně nestojí profesionální malíř, nýbrž někdo, kdo se tenisu dlouhá léta věnuje.

Při závěrečném podání rukou už Petra Kvitová moc dobře ví, že si pinkala s parťákem z českého týmu. „Nice to meet you, Tomáš,“ prohodí česká tenistka a všichni aktéři reklamního spotu se začnou smát. Ve videu je následně vidět Berdychova proměna, ze kterého maskéři udělali člověka k nepoznání.

Oběma českým tenistům však momentálně není zrovna do smíchu. Tomáš Berdych kvůli zranění předčasně ukončil sezonu a Petra Kvitová chybí v úvodní nominaci na víkendové finále Fed Cupu proti Spojeným státům americkým. Účastnici letošního Turnaje mistryň v nominaci kapitána Petra Pály pro sobotní dvouhry nahradily Barbora Strýcová a Kateřina Siniaková. Fedcupové finále začíná v O2 areně v sobotu ve 14 hodin.

Reklama

Doporučované