Hlavní obsah

Nikdy by mě nenapadlo, že budu úspěšná právě v Indii, říká modelka Nikola Buranská

Modelka Nikola Buranská je velmi úspěšná v Indii.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

V roce 2014 se stala Českou Miss Earth a začala se živit jako modelka. Od té doby se však módní průmysl dost změnil.

Článek

„Můj život před tím, než jsem se přihlásila do Miss? Byla jsem klasická studentka, jež se příležitostně věnovala modelingu, který jsem začala dělat v 15 letech,“ popisuje Buranská. Život jí změnila teprve účast v soutěži krásy. A nejen po pracovní stránce. „Změnil se mi docela dost a myslím, že se změní každé dívce, která se přihlásí a uspěje, protože je to najednou úplně jiný život. Ale za co jsem nejvíc vděčná, a to říkám vždycky všem, to je přátelství, které mám s holkami doteď. Můžu říct, že to je skoro jako moje rodina,“ usmívá se.

Získala však i pracovní možnosti, o kterých se jí předtím nesnilo. Soutěž jí pomohla zviditelnit se mediálně a na zahraniční soutěži nasbírala mnoho zkušeností. Začala se věnovat hlavně komerčním zakázkám a v období po Miss si prý dokázala vydělat krásné peníze. A hlavně procestovala velký kus světa. Nejraději vzpomíná na práci v Indii: „My jsme byly s holkami z mojí agentury celkem průkopnice na Indii, protože všechny holky tam určitě nelétají. Já jsem to měla přes agenturu. Oni si mě vybrali náhodně a já jsem vlastně vůbec nevěděla, do čeho jdu. A možná to bylo i lepší. A ani jsem netušila, že se mi tam bude tak dařit,“ vysvětluje modelka.

„Všechno je tam takové hektické. Všude kolem je miliarda lidí a všechno docela trvá. Takže focení trvalo klidně 12–14 hodin a je nezajímalo, že jsou holky unavené a potom třeba ještě někam letí. Někdy to bylo opravdu dost těžké.“ Přesto doufá, že se do Indie ještě podívá. Země ji totiž nadchla.

Dá se nyní podle Nikoly Buranské v Česku modelingem uživit? A co chce jedna z nejkrásnějších Češek dělat po ukončení kariéry? To se dozvíte v reportáži, která je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované