Hlavní obsah

Nová Lenka Filipová? Mladá Tereza Balonová našla inspiraci u Eda Sheerana

O zpěvačce Tereze Balonové ještě uslyšíme.Video: Ondřej Kočí, Seznam Zprávy

 

Reklama

Český hudební rybníček hlásí nový talent. Osmnáctiletá Tereza Balonová svůj pěvecký a hudební um nezapře. Vyniká především tím, že nemá za zády kapelu, ale doprovází se jen ona sama. Na kytaru a na looper.

Článek

Důvod, proč Tereza Balonová stojí na pódiu sama bez hudebníků má jasný důvod. „Když jsem začala vystupovat a hrát, bylo mi tak jedenáct a špatně jsem hledala lidi, kteří by hráli v kapele, aby byli zapálení jako já. Potom jsem viděla na YouTube Eda Sheerana, jak hraje na looper. Našetřila jsem si peníze a koupila si ho. Moc mě to baví. Mám totiž svobodu a můžu si dělat všechno sama. Teď už pokračuji s větším looperem a s více kytarami, už to mám rozšířenější,“ popisuje svoje hudební začátky talentovaná Tereza Balonová, o níž se začíná mluvit jako o nové Lence Filipové.

Širokému publiku se představila zejména minulý rok během turné kapely Jelen ve Foru Karlín v Praze. Profesionální vztah ale přerostl v kamarádský. Není tak divu, že Tereza se členy kapely i letos na podzim vyjíždí na společné turné: „Já jsem hrozně ráda. Loni to byl neskutečný zážitek. Kluci jsou navíc hrozně dobrá parta a stali se z nich moji přátelé. Hrozně se těším a jsem ráda, že s nimi mohu letos zase vystoupit,“ zaradovala se zpěvačka během rozhovoru pro magazín Slavní.

Tereza ale původně přemýšlela i o jiné kariéře, než je ta hudební. Víte, čemu se věnovala aktivně a co je stále součástí jejího života? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované