Hlavní obsah

Další silné osobnosti do Seznam Zpráv. Redakce vítá v týmu nová jména

Foto: Seznam Zprávy

Ilustrační fotografie.

Reklama

Seznam Zprávy hlásí významné posily v řadě reportérů a týmů Byznysu, domácího zpravodajství a nových médií.

Článek

Do redakce Seznam Zprávy nastupují další osobnosti české novinářské scény.

Jaroslav Mašek bude řídit redakci Byznys, respektovaný analytik Petr Holub a redaktorka Kristina Ciroková rozšíří tým reportérských osobností Seznam Zpráv, Šárka Pálková povede domácí zpravodajství a ekonomickou rubriku posílí Iva Špačková. Rozrůstající se tým nových médií doplní producent Ondřej Lasák a Matouš Hrdina.

„Naše nové tváře přicházejí rozvíjet klíčové oblasti Seznam Zpráv – investigativní reportáže, původní ekonomické zpravodajství, autorské analýzy a silné komentáře,“ říká Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a rádií.

Nové posily redakce Seznam Zprávy

Jaroslav Mašek

Vedoucí nové byznysové sekce Seznam Zpráv. Dlouholetý tvůrce žebříčku českých miliardářů, autorské zkušenosti má z magazínu Forbes a deníku MF DNES.

Petr Holub

Zkoumá trendy a souvislosti ekonomiky a politiky, vydal knihu o dopadech koronaviru na českou společnost. Býval šéfredaktorem Respektu, vystupuje v Českém rozhlase, do redakce přestoupil z názorového deníku Echo24 a rozšíří tým reportérských osobností Seznam Zpráv.

Kristina Ciroková

Zkušená reportérka s dlouholetou praxí v pořadu České televize 168 hodin. V minulosti působila také jako dramaturgyně diskusního pořadu Partie na televizi Prima a jako redaktorka deníku MF DNES. Od září je reportérkou Seznam Zpráv.

Šárka Pálková

Působila mimo jiné jako redaktorka domácího zpravodajství portálu Lidovky.cz, byla reportérkou Událostí v České televizi, věnovala se korupci a problémům ve státní správě. V posledních letech řídila domácí zpravodajství na Aktualně.cz. Nyní povede domácí rubriku Seznam Zpráv.

Iva Špačková

Ekonomická reportérka, která se specializuje na spotřebitelská témata, testy a retail. Psala pro vydavatelství Mafra i Economia.

Ondřej Lasák

Kreativní producent, internetový dramaturg a dlouholetý tvůrce úspěšných online kampaní sbíral zkušenosti v České televizi a Českém rozhlase. V Seznam Zprávách posílí zejména tvůrčí tým pořadu Šťastné pondělí.

Matouš Hrdina

Do Seznam Zpráv přišel jako hlavní editor newsletterů a souvisejících uživatelských formátů. Dříve pracoval mimo jiné jako vedoucí programu Radia Wave a editor Heroine.cz.

+3

Reklama

Doporučované