Hlavní obsah

Nové záběry policie. Ukazují, kam zmizeli vrazi z benzinové pumpy

Nově zveřejněné video ukazuje, jak dva maskovaní pachatelé k pumpě přicházejí, zřejmě směrem od silnice.Video: Hanuš Hanslík

 

Reklama

Policie zveřejnila další video zachycující vrahy u benzinové pumpy u Nelahozevsi na Mělnicku. Lupiči tam zastřelili osmapadesátiletou pokladní v noci z neděle na pondělí.

Článek

Policie pokračuje ve vyšetřování loupežné vraždy při přepadení čerpací stanice v Nelahozevsi na Mělnicku, kde dva pachatelé v neděli zastřelili osmapadesátiletou prodavačku.

Detektivové zveřejnili další záběry z bezpečnostních kamer, na nichž dva maskovaní pachatelé k pumpě přicházejí – zřejmě směrem od silnice. Záběry také ukazují, jak po vraždě mizí jiným směrem. Konkrétně k poli, přes které podle policie zamířili k Nelahozevsi. Nejbližší domy jsou tímto směrem asi půl kilometru.

Už v pondělí policie zveřejnila video, které vrahy ukazuje uvnitř prodejny benzinové pumpy. Na těchto záběrech je vidět, jak první pachatel přichází s pistolí, kterou natahuje. Soudě podle pohybu ruky, který je na záběrech vidět, zřejmě hned vzápětí vystřelil. Právě tímto jediným výstřelem zasáhl osmapadesátiletou pokladní, která na místě zemřela.

Druhý pachatel na záběrech upoutá pozornost především zvláštní chůzí. Policie ze záběrů soudí, že by spolupachatelem přepadení mohla být žena.

Policie už na základě zveřejněných záběrů dostala velké množství tipů, které prověřuje. Nechce zatím říci, zda má podezření na konkrétní osoby. I nadále ale žádá případné svědky o pomoc.

Policie zejména žádá o záběry z kamer, které mohli mít okolo projíždějící řidiči instalované ve svých vozidlech. Takové kamery mohly shodou náhod zachytit i pachatele.

Podle nepotvrzených informací vzali lupiči z benzínky kromě cigaret jen pokladnu, ve které mělo být pouze okolo deseti tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Doporučované