Hlavní obsah

Nový rekord na internetu. Píseň s 2,9 miliardami zhlédnutí překonala i Gangnam Style

Píseň See You Again zbořila rekord na YouTube, má téměř 2,9 miliardy zhlédnutí.

 

Reklama

Seznamte se s novým nejsledovanějším videem v historii YouTube. Hudební hit See You Again Wize Khalify a Charlieho Putha se dostal s téměř 2,9 miliardami zhlédnutí na vrchol žebříčku.

Článek

Ústřední píseň filmu Rychle a zběsile 7 se stala symbolickou vzpomínkou na hlavní postavu snímku herce Paula Walkera, který zemřel před dokončením filmu.

Hit See You Again nahradil na čele bláznivý singl Gangnam Style jihokorejského rapera PSY. Ten zbořil dokonce celý YouTube. Počítadlo serveru totiž mělo nastavenou maximální hodnotu na něco přes 2 miliardy a 100 milionů zhlédnutí. Této mety ale PSY jako první dosáhl a YouTube musel stránky přeprogramovat.

Žebříčku nejsledovanějších videí vládnou neohroženě hudební klipy. Jejich tempu stačí jen animované dětské pohádky. Ruská Máša a medvěd je vůbec nejsledovanějším nehudebním videem.

Hit See You Again ale nemusí na žebříčku vydržet příliš dlouho. Velmi rychle ho stíhá píseň Despasito Luise Fonsiho, která jen od letošního ledna posbírala 2,5 miliardy zhlédnutí. Lídr by se nám tak mohl znovu měnit.

Reklama

Související témata:

Doporučované