Hlavní obsah

O těhotenství ve čtyřiceti. „Nechtěla jsem inseminátora. Kdybych nenašla chlapa pro život, neměla bych rodinu,“ říká Ilona Csáková

Rozhovor s Ilonou Csákovou jsme natáčeli v jejích milovaných Beskydech.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvačka vzpomíná na dobu, kdy byla sama, řešila nevydařené pokusy o vztahy a měla pocit, že rodinu už se jí nepodaří založit.

Článek

Dala na rady změnit život. „Má se začít z gruntu úklidem, přeorganizováním bytu, to pak prý přenastaví hlavu. Tak jsem vyházela spoustu věcí, nahradila je novými a vysnila jsem si vysokého muže, zralého, se smyslem pro rodinu a pro humor. No, jak se tak poslouchám, nic moc skromného,” směje se Ilona Csáková.

Pak ji kolega Roman Horký seznámil se svým kamarádem. A za čtyři měsíce Ilona zjistila, že je těhotná.

„Nebylo na co čekat, oba jsme měli odžito, věděli jsme, co chceme, a mně tikaly biologické hodiny,” vysvětluje. Prozradí také, proč není pro muže terno chodit se zpěvačkou, co si o ženách ze showbyznysu myslel její budoucí tchán a na co se jí zeptal při prvním setkání.

Ilona Csáková, jak ji neznáte. Vzala syny, manžela a vyrazila s námi zkusit golf a štípat šindele. Podívejte se na první část pořadu Moje místa:

Ilona Csáková, jak ji neznáte.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

Přitom Ilona Csáková založení rodiny neodkládala kvůli kariéře.

„Žila jsme pestřeji, to k bigbítu patří. Přesto jsem zhruba od dvaceti, kdykoli jsem byla zamilovaná, byla přesvědčená, že můj drahý bude otcem mých dětí.”

Syn Daniel se jí nakonec narodil až v devětatřiceti a Dominik ve dvaačtyřiceti. Jak zvládala těhotenství v tomhle věku, jak se vyrovnala s pětadvaceti těhotenskými kily navíc a co by dnes udělala jinak?

Odpovědi na tyto otázky najdete ve videu nahoře. Stejně jako proč byla vyloučená ze středoškolského internátu, jak vzpomíná na začátky v kapele Laura a její tygři a proč si poslední desku zaplatila z rodinných úspor.

Premiéru dalšího pořadu Intimní zpovědi – Moje místa sledujte v pátek od 20:30 hodin na celoplošné Televizi Seznam. Od října pak nově každé úterý.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Staňte se fanouškem Seznam Zpráv na Facebooku.

Reklama

Doporučované