Hlavní obsah

Oblékněte luxusní světové značky, pomůžete dětem s mozkovou obrnou, láká Nesvadbová

Bára Nesvadbová ve studiu Slavných nejen o charitativním bazaru ve prospěch Nadačního fondu Be Charity.Video: Vedran Kovačevič, Seznam Zprávy

 

Reklama

Již 12. ročník charitativního bazaru Báry Nesvadbové hlásí opět velký zájem. Každoročně tato akce přiláká na pět set lidí, částky získané v posledních dvou letech se přehouply přes milion korun. Nadační fond Be Charity už za roky svého působení rozdělil na 9 milionů korun. Tento rok půjde výtěžek z prodeje luxusního oblečení a doplňků na rehabilitace lidí s handicapem, převážně dětí s mozkovou obrnou.

Článek

Prodávat přijdou i známé osobnosti. Potkat se tak můžete například s novinářkou Magdalenou Dietlovou, módní návrhářkou Beatou Rajskou nebo herečkou Ivanou Jirešovou. „Každý rok jsme při sčítání výsledné částky stále nervóznější. I když si uvědomujeme, že není možné získávat každý rok víc a víc peněz, vždy v to tajně doufáme,“ říká zakladatelka Nadačního fondu Be Charity Barbara Nesvadbová, která každý rok dává dohromady oblečení od kamarádů a z různých obchodů.

„Můžete si zakoupit věci použité, ale i nové. Vždy se jedná o věci značkové. Umožňujeme tak i ženám, které si nemohou běžně dovolit drahé kousky od světoznámých návrhářů, aby si tuto radost udělaly,” dodává Nesvadbová.

Tradiční charitativní bazar se koná ve čtvrtek 22. listopadu od 16 do 20 hodin v restauraci Žofín Garden v Praze 1. Letos si ale na bazar můžete těšit i v Třinci a také v Brně, kde bude akce dokonce spojená s talkshow s Barbarou Nesvadbovou a s herečkou a zároveň i členkou nadačního fondu Kairou Hrachovcovou.

Více už v rozhovoru s Bárou Nesvadbovou v úvodním videu. Interview je součástí magazínu Slavní, který můžete sledovat v premiéře každou neděli od 21:10 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované