Hlavní obsah

Očitý svědek střelby v Chicagu pohotově zareagoval a pachatele vyfotil na mobil

Očitý svědek stihl vyfotit pachatele při střelbě v Chicagu.Video: AP

 

Reklama

Sam Akkadian se stal očitým svědkem střelby před nemocnicí v Chicagu. Pohotově vytáhl mobil a vyfotil pachatele. Nyní sdělil své pocity agentuře AP. Samotným incidentem byl šokován. „Bylo to příšerné, celou noc jsem nemohl usnout.“

Článek

Sam Akkadian je distributor krve do nemocnice Mercy v Chicagu. Ve chvíli střelby se akorát chystal nastartovat a odjet z místa činu. „Akorát jsem šel z nemocnice, parkoval jsem hned tady. Startoval jsem auto a v ten moment jsem odtamtud uslyšel výstřel. Rozhlédl jsem se a viděl ženu ležet na zemi. Vedle ní stál muž se zbraní v ruce,” sdělil Sam.

Zareagoval pohotově a pachatele na místě vyfotil. „Říkal jsem si, že vyfotím pár záběrů střelce, kdyby policisté potřebovali důkazy. Ale v ten moment jste úplně v šoku. Nevíte, co dělat.”

Vrah nejprve zastřelil svou bývalou snoubenku. Po příjezdu policie na ni obratem zaútočil. Poté se dal na útěk do nemocnice, kde střelil do krku policistu a kolemjdoucí interní sestřičku. Během přestřelky byl sám pachatel postřelen do břicha. Následně zbraň otočil proti sobě a střelil se do hlavy.

Reklama

Související témata:

Doporučované