Hlavní obsah

Odkládaná premiéra: Dasha zpívá 19 let s Gottem, album nahrála až teď

Rozhovor se zpěvačkou Dashou.

 

Reklama

Zpěvačka Dasha vydala nové album Konečně a spolupracuje se špičkovými českými umělci. O tom všem povyprávěla v pořadu Slavní.

Článek

Zpěvačka Dasha vítá Vánoce svým novým singlem Co přát si víc? Písnička s pozitivní sváteční energií se objeví i ve filmu Přání k mání. Jak prožívá Vánoce a jak je těžké o nich zpívat?

„To je radost, protože veškerou pozitivní energii můžete nacpat do takového songu. Ještě když spolupracujete s autory, kteří vám dokážou napsat song na tělo, což je David Solař a Ester Brožová,“ prozradila zpěvačka Dasha.

Vánoční pohody si ale zas tolik neužije. „Je fakt, že my muzikanti, herci a umělci jsme před Vánoci asi nejvíce vytížení. Jsme opravdu mimo domovy, jezdíme po různých štacích, takže trošku tu domácnost zanedbávám,“ svěřila se Dasha.

V říjnu zpěvačka vydala své sólové album, které nese název Konečně. Vyšlo téměř po 20 letech, kdy Dasha vystupuje. Proč až teď?

„Trvalo to dvacet let, takže nemohl být výstižnější název. Asi jsem si potřebovala ujasnit, co vlastně chci dělat, jaký repertoár. Podílela jsem se na spoustě projektů, každý byl v trošku jiném žánru a všechny mě bavily. Takže pro co se má pak člověk rozhodnout?“ glosuje zpěvačka.

Více o tom, co na desce uslyšíte a jaké to je vystupovat s Karlem Gottem nebo kde je místo, kde si odpočine a načerpá energii, se dozvíte v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované