Hlavní obsah

Odpadlice ze skupiny 5angels: Závist ignoruju, youtubering je pro mě teď jako lepší brigáda

Bývalá členka skupiny 5angels a youtuberka Veronika Spurná o své dovolené i o tom, co plánuje do budoucna.Video: Barbora Marková

 

Reklama

Veronika Spurná je youtuberka, zpěvačka a herečka. V poslední době se ale nejvíc věnuje videím, které si natáčí sama a zachycuje v nich většinu ze svého života.

Článek

„Já jsem ráda, že toho mám tolik, že zpívám, hraju i natáčím, alespoň to není tak stereotypní. Člověk se může jednou vyřádit na pódiu, pak být zase někdo trochu jiný před kamerou, trochu klidnější. Pořád jsem to já, ale ve více tvářích a na více místech,“ prozradila ve studiu Slavných.

Veronika je velmi aktivní na Instagramu, ale i na Youtube. Videa i posty se snaží dělat vtipně a s nadsázkou. „Já bych to charakterizovala jako humorný lifestyle. Jsou to vtipné scénky ze života, kde se lidé vidí,“ prozradila bývalá členka 5angels, po jejímž odchodu se už skupina nikdy nedala znovu dohromady.

Videa tvoří na základě vlastních životních zkušeností, nejčastěji z okolí své vlastní rodiny. „Až už jsou to rodinné večeře nebo oslavy narozenin, právě proto si myslím, že jsou videa tak oblíbená, protože se v tom každý vidí,“ doplňuje.

Kde se Veronika vidí za 10 let? Podívejte se na video. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:
5Angels

Doporučované