Hlavní obsah

Ortodoxní fanoušek i zpěvačka. Tereza Černochová chystá s kapelou Monkey Business novou desku

Tereza Černochová a Monkey Business: nová deska na obzoru, nové písničky na lidi fungují.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Tereza Černochová je od prosince roku 2016 oficiální zpěvačkou kapely Monkey Business. Nabídku nedostala, spolupráce vyplynula ze situace.

Článek

„Tonya Graves se chtěla věnovat sólové kariéře. Já v té době neměla tolik nabídek na hraní a oni mi zrovna zavolali, jestli bych se s Tonyou nechtěla střídat. Já Monkey Business miluju od jejich zrodu v roce 2000, jsem jejich ortodoxním fanouškem, s kluky se znám 15 let,” říká Terza Černochová.

V roce 2015, ještě před Monkey Business, Tereza vydala sólovou desku a s ní singl Škrábnutí. „Bylo to perfektní, byla jsem čerstvě po porodu, ‚mlíko na mozku‘, a do toho mě napřímo začali snímat a byla jsem si nejistá. Mně se ta písnička ale strašně líbí, napsal ji můj táta, ale v jiné verzi. Text napsal Zdeněk Borovec a předělali jsme si ji k obrazu svému. Mám k té písni hluboký vztah.”

Nyní je Tereza a Monkey Business na turné Maximum Power. Připravují také novou desku. „Na koncertech už jsme si vyzkoušeli, že nové písničky na lidi fungují, tak máme hroznou radost, měli jsme už krásné dva koncerty.”

Na celý rozhovor s úspěšnou zpěvačkou se podívejte v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované