Hlavní obsah

Ostravská Komorní scéna Aréna uvede hru Ubohý večer

Foto: Getty Images

Ilustrační foto.

Reklama

Ostravské divadlo Komorní scéna Aréna připravuje stream inscenovaného čtení divadelní hry dramaturga a kmenového autora divadla Tomáše Vůjtka Ubohý večer.

Článek

„Živý přenos zájemci budou moci sledovat 18. prosince na facebookovém profilu divadla,“ řekla mluvčí divadla Sylvie Vůjtková.

„Divákům jsme přichystali speciální vánoční překvapení. Protože diváci ještě pořád nemohou za námi do divadla a naděje, že by se situace po novém roce měla výrazně zlepšit, pomalu, ale jistě vyprchává, rozhodli jsme se zaútočit přímo na jejich domovy a zabydlet se tam,“ řekla.

Živý stream inscenovaného čtení hry Ubohý večer se souborem Arény připraví umělecký šéf Ivan Krejčí. V hlavních rolích se představí Alena Sasínová-Polarczyk, Michal Čapka, Zuzana Truplová a další. Stream se uskuteční 18. prosince v 17:00. "Čas je to sice na divadlo nezvykle brzký, tentokrát však chystáme celovečerní hru. Hru uvedeme včetně pauzy. Ti, kteří přenos nestihnou živě, budou mít možnost záznam čtení zhlédnout zpětně na Facebooku nebo na YouTube.

Divadlo navíc na příští rok, kdy se očekává zlepšení epidemické situace, připravuje slevovou akci na vstupné pro lékaře, záchranáře, zdravotníky, zdravotní sestry a členy Českého červeného kříže. „Věříme, že až se život vrátí zas do normálních kolejí, rádi této nabídky využijí a my jim s radostí dopřejeme zasloužené osvěžení ducha,“ řekl ředitel Arény Jakub Tichý.

Reklama

Doporučované