Hlavní obsah

Pachatelem loupeže, při níž zavraždili prodavačku, může být podle policie i žena

Reportáž o loupežném přepadení čerpací stanice v Nelahozevsi (natočeno v pondělí).Video: Hanuš Hanslík

 

Reklama

Po zhlédnutí kamerových záznamů se policie domnívá, že přepadení benzinové pumpy v Nelahozevsi má na svědomí dvojice tvořená mužem a ženou. Při loupeži zemřela osmapadesátiletá prodavačka, jeden z lupičů ji zřejmě zastřelil.

Článek

Kvůli pondělní vraždě ženy na benzinové pumpě u Nelahozevsi prověřují policisté desítky poznatků. Podle dosavadního vyšetřování mohla zločin spáchat dvojice tvořená ženou a mužem. Kriminalisté žádají řidiče, kteří projížděli v pondělí kolem čerpací stanice mezi 2:30 a 3:00 a mají v autě záznamové zařízení, aby se přihlásili policii.

Po vyhodnocení kamerových záznamů a dalších informací policisté pracují s verzí, že benzinovou stanici přepadl smíšený pár. „Děkujeme všem občanům, kteří se nám ozvali na základě zveřejněné výzvy,” uvedl mluvčí.

Dva dosud neznámí pachatelé zavraždili v noci na pondělí osmapadesátiletou prodavačku benzinové pumpy nedaleko středočeské Nelahozevsi.

„Vražda se stala mezi druhou a půl třetí v noci. Hledáme dva pachatele,” řekl Seznamu mluvčí středočeské policie Zdeněk Chalupa.

Benzinová pumpa je u silnice mimo město. Nejbližší domy jsou několik set metrů daleko. Policie tak nejspíš nemá očité svědky zločinu. Proto žádá kohokoliv, kdo se okolo pumpy v noci pohyboval nebo tu projížděl a mohl si čehokoliv všimnout, aby se obrátil na linku 158.

Reklama

Doporučované