Hlavní obsah

Důležité je cestovat a sbírat zkušenosti, říká mistryně světa v JetSurfu a úspěšný skatebordista V centru

V centru s Tomášem Vernerem.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Patří k úspěšným českým šampionům. Nejsou ale v zájmu médií a nepatří mezi celebrity. Moderátor Tomáš Verner si dnes do studia pozval dvojici hostů.

Článek

Ptejte se i vy mistryně světa v disciplíně JetSurf Martiny Bravencové a skateboardisty Martina Peky. Pořad V centru je také o vás a vašich dotazech.

Martina Bravencová je mistryně světa v nové disciplíně JetSurf, což je surfové prkno se zabudovaným motorem dosahujícím rychlosti až 60 kilometrů za hodinu při váze pouhých 17 kilogramů. Martin Pek patří mezi přední české skateboardisty, kteří si dokázali vybudovat komunitu fanoušků. Skateboarding se od roku 2020 stane olympijským sportem.

Tomáš Verner je bývalý český krasobruslař, jenž se v roce 2008 stal mistrem Evropy. Z evropského šampionátu má další dvě medaile. Třikrát startoval na olympijských hrách a získal deset titulů mistra republiky. Po skončení své profesionální kariéry vystupuje v ledních show a také moderuje. Od letošního léta je i jedním ze čtveřice moderátorů pořadu V centru.

Pořad V centru sledujte každou středu od 20:00 na Televizi Seznam, našem webu a Facebooku. Jak Televizi Seznam naladit, poradí praktický návod.

Reklama

Doporučované