Hlavní obsah

Pelta angažoval Radu a tým šlape. Dosud jsme nenaplňovali potenciál, shodují se jablonecké opory

Fotbalový Jablonec vyhrál šest ligových zápasů v řadě. Video: David Janeczek, Seznam Zprávy

 

Reklama

Fotbalový Jablonec od začátku roku 2018 ještě neprohrál ani jeden soutěžní zápas a rázem hraje o evropské poháry na dvou frontách. Severočeský klub totiž také postoupil do semifinále domácího poháru.

Článek

V zimě přebral Jablonec po Zdeňku Kluckém trenér Petr Rada a s týmem vyhrál sedm soutěžních zápasů v řadě. Po 22. ligových kolech ztrácí Jablonec na druhou Slavii tři body.

„Chceme navazovat na naši vítěznou sérii,“ vypráví čerstvý reprezentant Michal Trávník. „Podobnou sérii jsem zažil naposledy možná v dorostu,“ dodává kapitán české jednadvacítky z loňského mistrovství Evropy.

Jablonec přezimoval na osmé příčce s devítibodovou ztrátou na příčky zajišťující účast v evropských pohárech.

„Potenciál týmu je dlouhodobě nenaplněný. Pan trenér Rada nám dal nový impulz, tak uvidíme, na co to bude stačit na konci sezony,“ vysvětluje mladý stoper David Lischka.

„Máme dobré mužstvo a určitě to není na osmé nebo deváté místo,“ pokračuje Trávník. „Hlavně náš tým má potenciál větší než to, co jsme hráli poslední dva roky,“ dodává další jablonecký reprezentant Lukáš Masopust.

Ve videu se podívejte mimo jiné, co říkají jablonecké opory na to, že se Miroslav Pelta znovu více soustředil na svůj Jablonec.

Pořad SPORT sledujte každý všední den od 18:30 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované