Hlavní obsah

Pět nejlepších moderátorů na světě. Čím si získali své publikum a proč je diváci milují?

Pět nejznámějších a nejlepších talk show na světě. Podívejte se, kdo u diváků boduje. Video: Barbora Marková

 

Reklama

Jsou vtipní, pohotoví a diváci jejich show milují. Podívejte se na pět nejlepších moderátorů na světě a jejich talk show, které nejde nemilovat.

Článek

Začneme v Británii. Graham Norton tu ve své show každý pátek vede rozhovory s herci a zpěváky, ale i mnoha dalšími osobnostmi světa kultury. Pro své hosty dokáže - i díky alkoholu - vytvořit tak příjemnou atmosféru, že historky na sebe většinou nenechají dlouho čekat. A to je také důvod, proč se do našeho vesměs amerického žebříčku tenhle irský rodák probojoval.

Pokud jste ještě nikdy neslyšeli o komičce Ellen, je načase, abychom to napravili. Právě ona je jedna z mála žen, které se se svou talk show probojovaly na vrchol americké zábavy. A která se také nestydí za svou homosexuální orientaci. Ve své show ráda leká lidi. Na strašidelného klauna nebo brouka, co vám najednou poklepe na rameno, prostě nemůžete být nikdy připraveni.

Conan O'Brien neměl zpočátku ve světě zábavy zrovna na růžích ustláno. Když v devadesátých letech začal moderovat, diváci ho vůbec neznali a často se setkával s nepříznivými recenzemi. Ty doby jsou už ale dávno pryč - diváci ho milují - získal dokonce dvě scenáristické Emmy. Mimochodem na krátkou dobu také psal a produkoval Simpsony. Svoje hosty zpovídá klasicky za deskou stolu, my jsme ale na ukázku vybrali jednu z jeho scének - fiktivní biják, ve kterém proti sobě stanou dva nerozluční přátelé.

James Corden moderuje v současné době jednu z nejúspěšnějších show na světě - Late Late Show. Kromě rozhovorů se svými hosty často také natáčí vtipné scénky a různé skeče. Důvod, proč si ho diváci zamilovali, je ale trochu jiný. Se svými hvězdnými hosty začal zpívat jejich největší hity v autě. Carpool Karaoke, jak formátu přezdívá, je právě to, čím se v záplavě dnešní zábavy odlišil od ostatních.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Doporučované