Hlavní obsah

Pětadvacátou bondovku bude režírovat oscarový Danny Boyle, autor filmu Trainspotting

Ve 25. filmu o Jamesi Bondovi bude Danny Boyle režírovat Daniela Craiga.Video: Youtube.com

 

Reklama

Roli agenta 007 popáté přijal britský herec Daniel Craig. Natáčet se začne v prosinci, v kinech by se měl film promítat od října 2019.

Článek

Oscarový režisér Danny Boyle se ujme režie v pořadí 25. filmu o agentu Jamesi Bondovi, kterého popáté ztvární herec Daniel Craig. Toho Boyle režíroval v krátkém filmu, který vznikl u příležitosti letních olympijských her v Londýně v roce 2012.

„S potěšením oznamujeme, že výjimečně nadaný Danny Boyle bude režírovat Daniela Craiga v jeho pátém ztvárnění Jamese Bonda v 25. pokračování série,“ uvedli v pátečním prohlášení Michael G. Wilson a Barbara Broccoliová z produkční společnosti EON Productions.

Craig návrat k roli Bonda potvrdil minulý srpen. V minulosti agenta ztvárnil ve filmech Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall a Spectre.

Scénář k novému filmu o agentovi 007 vytvoří John Hodge, se kterým Boyle spolupracoval na natáčení jednoho ze svých nejznámějších filmů - Trainspotting. Mimo to Boyle stojí například za úspěšnými filmy Pláž, Milionář z chatrče či Steve Jobs.

Nová bondovka se má začít natáčet na začátku prosince v britských studiích Pinewood. Uvedení do britských kin je potom plánováno na 25. října 2019, do Spojených států se film má dostat o dva týdny později.

Reklama

Doporučované