Hlavní obsah

Pierce Brothers, Cory Henry nebo Shilpa Ray. Vybrali jsme pro vás to nejlepší z Colours of Ostrava

Magazín Slavní: Nejen Pierce Brothers v rozhovoru pro Televizi Seznam.Video: Dan Sywala, Seznam Zprávy

 

Reklama

Letošní osmnáctý ročník festivalu Colours of Ostrava nabídl prostor pro 120 zahraničních a domácích kapel. Objevili se mezi nimi i Pierce Brothers, Cory Henry nebo Shilpa Ray. Podívejte se na speciál, který Televize Seznam odvysílá v úterý večer v rámci magazínu Slavní.

Článek

Festival se už několik let koná v industriálním areálu ostravských Dolních Vítkovic, což si chválí nejen návštěvníci, ale i samotní vystupující.

„Myslím si, že si to organizátoři festivalů uvědomují čím dál víc, jak je lokalita důležitá. Je to rozhodně lepší kvůli atmosféře a celkovému zážitku,“ zmiňuje islandský skladatel Ólafur Arnalds.

„Projížděli jsme kolem a obličeje jsme měli přilepené na skle. Tento areál je fascinující,“ zmiňuje americká živelná zpěvačka Shilpa Ray, s níž přišla řeč na rituály před vystoupením, Ivana Krále nebo tvrdou hudební výchovu v dětství.

Ve speciálu také uvidíte rozhovory s britským písničkářem Charliem Cunninghamem nebo oblíbenými australskými baviči Pierce Brothers.

Celý speciál najdete v úvodním videu. Je součástí magazínu Slavní, který Televize Seznam vysílá každé úterý od 21 hodin.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované