Hlavní obsah

Pivo pro mimozemšťany, vysoké nároky na spolubydlení a písničkami proti bezdomovcům

Den očima Petra Juny.Video: Petr Juna, Seznam Zprávy

 

Reklama

Události 19. července vybral Petr Juna.

Článek

Měl hospodu, ale chodili mu tam lidi

Legendární výrok si pravděpodobně vzal jako varování k srdci muž, který shání spolubydlícího na byt v Brně. Na facebookové skupině s nabídkami totiž zveřejnil dokument, který obsahuje velmi podrobný soupis bodů, co jeho budoucí spolubydlící musí splňovat. Jedná se například o absenci klasických čistících prostředků, nebo hodinu před a po probuzení vypnutí všech obrazovek. Přejeme hodně štěstí s hledáním.

Zvláštní brigáda dozorce

Dozorce v ženské věznici se rozhodl pro velmi specifický způsob přivýdělku. Využil kontaktů, které ve své hlavní práci získal a jako brigádu si zvolil pasáctví. Bývalé vězenkyně tak vydíral do té doby, dokud se nesvolily k tomu, že je bude prodávat na ulici. Muži nyní hrozí vězení a může jen doufat, že v nápravném zařízení nebude mít někdo podobný nápad, jako on.

Pivo pro marťany

Americký výrobce piva Bud Light se rozhodl, že pivo zdarma dostane každý mimozemšťan, kterému se podaří uprchnout z oblasti 51. Reaguje tak na současný fenomén, v rámci kterého se lidé plánují dostat na vojenskou základnu, která má podle některých teorií skrývat i mimozemský život. Pokud některý z ufounů opravdu oblast opustí, doporučujeme spíš Plzeň, vodu již jistě ochutnali.

Přijeďte zničit srdce Evropy

Agentura Riverside Parties Prague láká turisty do Prahy na dovolenou ve stylu jedné velké párty. Rozpis této akce je vcelku prostý, každý druhý bod programu obsahuje pití. Klienti tak mají možnost slavit pod Karlovým mostem, lézt po sochách, nebo posprejovat Lennonovu zeď. Pravděpodobně proto, že Hlavní město potřebuje více obrázků přirození na fasádách.

Baby shark jako zbraň proti bezdomovcům

Úřady ve West Palm Beach se rozhodly, že do boje proti bezdomovcům zapojí děti. Přesněji písničky pro ně. Velmi jednoduché a extrémně chytlavé melodie, které budou hrát neustále dokola, mají vyhnat spáče z parků a veřejných prostranství. Na playlistu se tak objeví Baby shark, nebo Raining tacos. Jestli přidají i hit Let it go zatím není jisté, ze zkušeností však můžeme potvrdit, že pokud tyto písně zazní, lidé opravdu oblast opouští.

Reklama

Doporučované