Hlavní obsah

Plánuje televizní záporák další dítě? Pavel Nečas o golfu i svatbě

Pavel Nečas zkouší nové představení a vymýšlí bláznivé golfové projekty.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

S hercem Pavlem Nečasem jsme se vypravili do Divadla na Vinohradech. A mluvilo se nejen o novém představení, ale třeba také o svatbě. Pavel se v létě oženil. Vzal si ovšem jinou ženu, než všichni očekávali.

Článek

Pokud jste v posledních letech aspoň letmo zavadili o golf, určitě jste zaznamenali projekt Pavla Nečase a jeho hereckého kolegy a kamaráda Davida Suchařípy Golf Circus. Vymysleli si akce typu objet 105 hřišť za 80 dní anebo si zahrát na sedmi hřištích za 24 hodin. „Mě celou dobu štval pohled na golf od kolegů a od kamarádů, kteří ho nehrají a povídali ošklivé věci, které se mi nelíbily. My jsme chtěli tímto přiblížit golf lidem, kteří ho nehrají, a tím bychom chtěli doporučit, ať ho hrát začnou, protože to fakt stojí za to,” upozorňuje Pavel Nečas. Chce jednoduše poukázat na to, že golf není žádná „snobárna“.

V Divadle na Vinohradech aktuálně Pavel Nečas zkouší nové představení Revizor. Hrát se bude už zanedlouho. „19. prosince je premiéra, takže samozřejmě všechny zvu, protože je to klasická ruská komedie, světoznámá. A doufejme, že to bude sranda, že se lidi budou bavit.”

Ale Pavel Nečas také hraje a zpívá v muzikálech. Na svém kontě jich má docela hodně. Balada pro banditu nebo Malované na skle jsou jenom zlomkem z nich. „Anebo Šumař na střeše, jeden z nejkrásnějších muzikálů, který byl napsaný. Nádherný příběh, který je v muzikálu strašně důležitý. Potom jsem tak různě hostoval po muzikálových scénách jako Broadway nebo Hybernia. Mám k muzikálu velmi kladný vztah, ale člověk na tom musí makat.”

Změnou prošel Nečasův soukromý život. V létě se oženil. Kdo je ona „záhadná“ žena? Není to jeho bývalá přítelkyně Zuzana Vejvodová, ale režisérka Ariana Raková. Svatbu měli na pláži v Chorvatsku. „Jsme spolu, chceme být spolu, a tak jsme si řekli, proč bychom to neztvrdili.”

Jak se na svatbu dívali Pavlovi synové a plánuje s manželkou další dítě? To prozradil v úvodní reportáži.

Reportáž je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? .

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované