Hlavní obsah

Plážové volejbalistky Kolocová s Kvapilovou vsadily na Itala. Jsem z Říma jako Stramaccioni, směje se

Plážové volejbalistky Kristýna Kolocová a Michala Kvapilová chtějí letos vystoupat žebříčkem.Video: David Janeczek

 

Reklama

České plážové volejbalistky Kristýna Kolocová a Michala Kvapilová se připravují pod vedením italského trenéra Andrey Tomatise.

Článek

Plážový volejbalový pár Kiki a Maki už je dávnou historií. Kristýna Kolocová i Markéta Nausch Sluková i s novými parťačkami patří mezi širší světovou špičku.

Kolocová se dala dohromady s bývalou šestkovou volejbalistkou Michalou Kvapilovou a minulý rok se staly mistryněmi republiky, když ve finále porazily právě pár Markéta Nausch Sluková a Barbora Hermannová.

Navíc v lednu letošního roku porazila Kolocová s Kvapilovou svou bývalou parťačku podruhé v řadě. „Nepřemýšlíme nad tím, kdo je momentálně lepší. To necháme na médiích,“ řekla Kolocová.

Kolocová s Kvapilovou během loňského roku angažovaly italského trenéra Andreu Tomatise, který před nimi trénoval české muže. „Kdyby s námi vydržel do letní olympiády v japonském Tokiu, tak bychom se určitě nezlobily,“ smála se Kvapilová.

Devětatřicetiletý Ital se v Praze už potkal také s dalším rodákem z Říma Andreou Stramaccionim. „Trenéra fotbalové Sparty už jsem několikrát potkal, protože fotbalisté trénují stejně jako my na Strahově,“ prozradil Tomatis na závěr.

Reklama

Doporučované